vineri, 22 iulie 2011

Azalee japoneză

Origine: Azaleea sau Rododendronul este o planta originara din zonele cu ierni mai blande din China, Japonia, India, SUA si Europa. Azaleea japoneză (Rhododendron Japonicum) are nevoie de un minim de îngrijire şi poate fi plantată absolut oriunde, într-un ghiveci mare sau în grădină.


Azaleea indiană (Rhododendron simsii) este de departe cea mai populară - mai puţin Întâlnită este azaleea japoneză (Rhododendron obtusum).

Azalee sau Rhododendron, arbust decorativ prin flori. Florile sunt simple sau batute si apar in diferite culori. AZALEE - Delicatele azalee (rhododendron) sunt plante care impodobesc in.

China, Japonia, India, Statele Unite ale Americii si Europa. Face parte din familia Ericaceae si este o azalee japoneza, numita Hot shot variegata.


In prima iarna eu am ferit-o cu fan ramas de la tunderea . Rhododendron Canzonetta - azalee japoneza. Azaleea Canzonetta este este un arbust vesnic verde, compact, cu frunzele mici, eliptice verzi-inchis ce devin . Pretentiile pentru caldura la Azalee sunt diferite in functie de stadiul de crestere al plantei, de executarea anumitor lucrari si de nivelul celorlalti .