miercuri, 20 iulie 2011

Disc agricol pentru gratar

Echipamente sportive si de turism Echipamente pentru turism. Gratarul este facut din foaie de disc de tractor (agricol), este de calitate. Nu este facut din tabla normala si ambutisata cum sunt cele de .

Discuri gratar din disc agricol - de tractor, din otel, NOU, cu diametru de cm cu picioare demontabile usor de transportat. Disc Gratar DISC GRATAR Ce e Disc Gratar ? Gratare demontabile confectionate din discuri de talere agricole ( tractor ). Din otel, foarte rezistent la temperaturi inalte.

Este demontabil, usor de transportat, ideal pentru iesirile la iarba . Avem discuri pentru gratar confectionate din taler de disc agricol. Discuri pentru gratare, confectionate din foie de disc pentru tractor.


Pe la jumătatea lunii august m-am declarat fericit că sunt posesor de grătar din disc agricol, dintr-ala folosit de tractor la mărunțirea țarinei. Grătarul constă într-un disc atârnat de un trepie sub care se face focul. Eu, din considerente de colesterol, prefer gratarul, dar nu ma dau in . Dacă sunteţi posesorii unui disc agricol pentru grătar, bucuraţi-vă din .

Nu este facut din tabla normala si ambutisata cum sunt cele de prin diverse targuri, are . Gratar disc cm Teflon la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria GRATARE CU CARBUNI.


Discuri gratar din disc agricol - de tractor, NOU. Vand tractor u 4dtc impreuna cu plug, disc, remorca basculabil.


Disc agricol ,vand disc in stare buna de fuctionare ,rulmentii schimbati recent necesit.