vineri, 29 iulie 2011

Ceai limba cerbului bonchis

Ceai Aroma Plant- Ion Bonchis -Limba cerbului. Se pot comanda produse si pentru cura de de zile. RECOMANDĂRI:Limba Cerbului contribuie la evacuarea bilei la duoden, dizolvarea si eliminarea pietrelor la fiere, de aceea ceaiul este recomandat in .

Preț: 2Lei Aroma Plant Ceai Limba Cerbului 250gr Aroma Plant - I. Bonchis Ceaiuri din amestecuri de plante medicinale Detalii produs: Tratament pentru . Ceai - Aroma Plant- Ion Bonchis- Ficat fericit. Ceaiul acesta zdrobeste pietrele si le transforma in nisip.

Numele comun al acestei plante este Limba de cerb. Acest ceai de slabire naturist marca Bonchis este un amestec din plante. Cretisoara; Crusin; Osul Sarpelui; Turita Mare; Limba cerbului. Beneficiile ceaiului de limba cerbului, cunoscut si ca navalnic. Un ceai ieftin, deosebit de eficient pentru tratarea mai multor afectiuni. Beneficiile uimitoare ale ceaiului de limba cerbului.


Mod de administrare : Se prepara infuzie dintr-o lingurita la o cana de apa 2ml, se recomanda consumarea a 2-cazi pe zi . Eu am mai adaugat si ceaiul de limba cerbului luat de la ceaiurile. Ceai limba cerbului contribuie la evacuarea bilei in duoden, dizolvarea si eliminarea pietrelor la fiere, de aceea ceaiul este recomandat in.

Infuzia din frunze proaspete de limba-cerbului (o linguriţă cu plantă la o cană cu apă fiartă) se. De aceea, ceaiul este recomandat în obstrucţiile vezicii biliare. Vezi produsele din oferta Aroma-plantelor-bonchis.


Compara preturile, afla reducerile si promotiile de pe Aroma-plantelor-bonchis. Ceai Limba Cerbului 250g AROMA PLANT BONCHIS, produs din gama de la A la Z. RECOMANDARI:Limba Cerbului contribuie la evacuarea bilei la duoden, . Vezi produsul Aroma Plant Ceai Limba Cerbului 125gr in magazinul myriam.


ION BONCHIS , Fitoterapeut SAMANUL , din BIHOR EDITURA. Acest ceai este un amestec din plante medicinale: Limba cerbului, .