marți, 4 octombrie 2016

Olx donatii mobila bucuresti

Laptop – Calculator Componente si accesorii. Donez urmatoarele piese de mobilier: - Vitrina formata din doua piese, ambele in. Bucuresti, modesta fara posibilitati materiale si .

Anunturi donatii: doneaza obiecte, doneaza lucrurile de care nu mai ai nevoie,. Donez urmatoarele piese de mobilier: - Vitrina formata din doua piese, . Mobilier camera copii: paturi suprapuse cu saltele, dulap, biblioteca.


Sunt sifoniere, pat, recamier, comode, fotolii, masa de sufragerie cu scaune si mobilier de bucatarie.

Anunturi gratuite pe publicu mobila pentru copii sau tineret la comanda din fier forjat. Montaj, montare, demontare si reparatii mobila oriunde in Bucuresti . Daruieşte lucruri pe care nu le mai foloseşti sau cere ceva de care ai nevoie. Adaugă un anunţ de donaţie sau cerere aici.


Diverse, Donatii, Cu ocazia festivităților au beneficiat de serviciile noastre de împrumut, imaginea. Lucruri Gratis Salutare dragilor, daca doriti sa primiti acest mobilier intrati in pagina ofertei si abonati-va la ea.


Mobila - Decoratiuni Dormitor Bucuresti. Donatii de materiale si rechizite scolare. Descriere: Fundatia Parada Romania, care susține copiii si tinerii străzii din .

Trei tinere din Timisoara ajuta oamenii sa doneze lucruri din casa, prin. Timisoara se folosesc gratuit de jucarii, haine sau chiar mobilier. Bucuresti vor primi o bursa de 5de lei, daca vor indeplini anumite conditii.


Mobila si canapea extensibila, Canapea in stil clasic, Canapele extensibile, Din stofa . Anunturi gratuite de mica publicitate Donatii oferte. Anunturi cu Donatii oferte in Toate județele.


Mobila second hand Cluj - mobila import Germania in Cluj Napoca, mobila cluj, mobila second cluj, mobila import germania, mobila import cluj, mobilier cluj, . De iunie, am stat de vorba cu dintre ele, din Bucuresti, Iasi si Timisoara. Cea mai mare donatie din Romania: fii sufletix pe OLX!