miercuri, 12 octombrie 2016

Construirea unui solar din fier

Un morman de fier așteaptă, frumos aranjat, să fie transformat într-un. Norme generale pentru construirea serei din țevi PVC. Un proiect home-made pentru un solar de legume descris pas cu pas.

Sfaturi pentru montarea foliei pe solar : Pentru a creste durata in timp a foliei este indicat ca scheletul. Realizeaza propriul tau solar sau sera folosind instructiunile din acest articol.


Amenajarea unui apartament mic si modern in mansarda casei. Cine a avut curiozitatea sa urmareasca explicatiile de la postarile 1-, referitoare la constructia unui solar de legume , va gasi utile si foto .

Ei bine, adesea nu e deloc vorba de asa ceva: construirea unei sere sau solar “de productie” implica multe cheltuieli si munca dedicata si e . Solariile au inceput sa fie folosite cu multe secole in urma, in zonele mai reci, pentru culturi iubitoare de caldura. Solariile functioneaza prin asa numitul efect de . Este uşor şi simplu de făcut iar duritatea unei astfel de folii aduce rezultate favorabile celor ce vor să construiască unul.


Din ce este compus: arce din fier sau profile de aluminiu; țeavă de diferite dimensiuni rotundă sau . Daca aveti o curte mare si va plac legumele proaspete primavara devreme, constructia unui solar este . Construirea unui solar cu folie poate fi optiunea ideala pentru persoanele care dispun de o curte si care-si doresc alimente proaspete de . De cîteva zile m-am apucat de construcţia unui solar în regie proprie. Ca materiale o sa folosesc si fier si lemn.

As vrea sa construiesc un solar la tara, cum am vazut in multe gospodarii. Scheletul este din fier-beton de 14-1 cu deschiderea la baza de 5-m.


Bricolaj un tutorial pentru construirea unui solar folosind tevi . Va prezentam in acest articol un solar rezistent realizat hibrid (fier si lemn). Pentru cei ce vor să-și construiască singuri un solar, am desenat de.


SERA-SOLAR PE TEVI PPR fi simple fara aluminiu sau carbon. Numai ca eu am construit-o din fier beton de la ditanta de metru. Acesta are scheletul de fier-beton de Ø 14-1 cu deschiderea la baza .