luni, 17 octombrie 2016

Service arctic

Ne dorim ca tu sa te bucuri de produsul tau Arctic cat mai mult timp. De aceea, iti suntem alaturi in orice moment, oferindu-ti informatiile de care ai nevoie.


Ne poti contacta de luni pana vineri intre orele 8:- 22:00.

Reteaua de service Arctic este cea mai extinsa si rapida la nivel national. In lista de mai jos sunt afisate Service-urile Arctic.


Inainte de a va prezenta la service, verificati telefonic competenta service-ului pentru produsul pe care doriti sa . Lista de Service-uri Arctic Beko din Romania.

Reparatii frigidere Arctic - MDC Trading, service si reparatii frigidere Arctic in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov. Oferim garantie atat pe lucrare cat si pe piesa de origine Arctic. PrograLuni - Vineri 08:- 20:0 Sambata 09:- 17:00 . Lasa o apreciere daca esti multumit de acest service.


Cand au venit cei de la service am sunat la ” Service Arctic ” s-a cer lamuriri de ce nu au venit la punerea in functiune a cazanului ,lucru . ARCTIC GAESTI SA REPREZENTANTA TEHNICA SERVICE CLUJ reparati. Reparatii masini de spalat automate Arctic Bucuresti si Ilfov.


Service masina de spalat rufe Arctic la domiciliul clientului. Instalaţii, echipamente frigorifice-service, piese de schimb .

Domeniul de activitate: Electrocasnice - service . In luna Iulie 20am inregistrat reclamatia cu nr. Arctic, in care am sesizat ca trei din cele patru arzatoare ale aragazului nu . Reparatii masini de spalat automate Arctic.


Service pentru orice model de masina de spalat rufe Arctic la domiciliu. Oferim garantie pentru orice lucrare efectuata de specialistii nostri.


Dispunand de o experienta bogata pe piata de reparatii Arctic, venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferindu-va cea mai . Reparatii frigidere , congelatoare , lazi frigorifice , orice marca si model , la domiciliul clientului , in Suceava si localitatile apropiate.