joi, 27 octombrie 2016

Montare balamale canapea

Gelu Trading Company - distribuitor autorizat Hettich! Mecanism ce permite transformarea canapelei in pat de dormit.


Cumpara acum Balama pentru canapele tip greu si iti facem livrarea direct la santier.

Balama canapele tip greu stanga 270-Maro. Balama canapele tip greu dreapta 270-Maro. Mecanisme de extensie pentru canapele pisolo mecanism de extensie cu lamele.


Balamale trapezoidale pentru pat cu miscare unghiulara si piston cu gaz.

De exemplul de mai sus înseamnă: balama pat pentru canapea în pereche,. Balamale canapele extensibile - Balama banda Balama pafta, Balama Blum, Balama. Sisteme de amortizare a inchiderii usilor, BLUMOTION Blum, montat pe . Descoperă gama de canapele extensibile IKEA - moi și confortabile, numai bune pentru relaxare. Alege-ți canapeaua extensibilă preferată! Canapeaua Lucky este o canapea cu functiune de dormit. Instructiuni de montare, pastrare si utilizare.


Pentru partile in miscare ale produsului ( balamale , mecanisme , rotile , etc. ) , uzura . Balamale trapezoidale pentru pat cu miscare unghiulara si piston cu gaz de 1000N.

Inainte de darea in folosinta, incercati sistemul gata montat cu saltea pe el. Conectori pentru panouri usoare cu fete de mm. Usor de montat si utilizat aceste mecanisme le gasiti intr-o gama larga de latimi, lungimi si variante de extindere. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria ZAVOARE,BALAMALE, INCHIZATOARE.


Serviciul de reparatii canapele se executa de personal tehnic cu experineta in. Voi recomanda si altor persoane serviciile de montare mobilier cu siguranta!