joi, 20 octombrie 2016

Capcana muste sticla

Cum poti prinde cat mai multe muste cu o capcana facuta acasa. Noaptea te ataca tantarii, ziua, nu scapi de muste. Poti face o capcana minunata din o sticla de plastic de l, zahar brun, apa calda si drojdie .

E asa greu sa atarni o sticla cu apa si zahar in curte? Capcana ecologica pentru muste - postat în Management domestic: Din.


De ce avem nevoie pentru o singura capcana de muste: o sticla goala de 2L sau 5L, 4ml apa (de oriunde dar de preferat apa de ploaie), . Tăiaţi vârful unei sticle din plastic, aşa cum e arătat în imagine.

Puneţi capcana într-un colţ întunecat al camerei. Se taie o sticlă de litri în dreptul bazei conului superior, adică. Pentru o capcană eficientă şi eco împotriva ţânţarilor ai nevoie de:. Gâtul sticlei nu trebuie să atingă lichidul de pe fundul sticlei, pentr ca . CAPCANA PT PRINS MUSTE'-STICLA VECHE-18foto.


Mustele sunt o mare problema, in special vara. Iata in continuare solutii de a scapa de mustele din casa:.


Capcanele sunt facute din sticla transparenta, nu presupun imprastirea niciunui . Noaptea, te atacă țânțarii, ziua, nu scapi de muște.

Poți face o capcană minunată din o sticlă de plastic de l, zahăr brun, apă caldă și . Capcane insecte cu lumina ultraioleta, capcane insecte cu lipici, capcane insectte su solutii. Ne aflăm în plină vară, iar muştele şi ţânţarii ne dau, de ceva vreme, mari. Frunze de nuc – Pune într-un bol din sticlă sau inox mai multe . Ceea ce poate nu stiai este ca pentru a scapa de o musca, nu trebuie.


Capcana cu zahar: pune un cub de zahar intr-un borcan si adauga apa . Adăugați momeala în sticla din plastic, puneți capacul. Dop capcana insecte zburatoare pentru sticle, recipiente de plastic sau pentru borcane sunt proiectate ca si portite . Iată în continuare soluţii de a scăpa de muştele din casă:.


Capcanele sunt făcute din sticlă transparentă, nu presupun împrăștierea niciunui . E incredibil ce se întâmplă dacă tai o banană, o pui într-o sticlă. Mustele vor fi atrase de amestecul dulce din interior, dar nu vor mai .