miercuri, 5 octombrie 2016

Protap electric de inchiriat

Inchiriez vase, chafing dish-uri, protap, rotisor. Vand protap rotisor electric nou din inox. Inchiriez PROTAP (rotisor) electric profesional cu gratar!

Sistem de franare alko 251s (dispozitiv de franare), protap in v. Protapul rotisor este recomandat pentru rotisare berbecut , porc , pui , frigarui cu greutate. Protapul electric pentru miel , purcelus este ideal pentru cei care .

Pui la Protap - Pui la Rotisor - Idee Simpla de. Inchiriez gratar profesional,dotat cu rotisor(protap) electric,care functioneaza la 220V sau la 12V. Ideal pentru iesirile la iarba verde,intrucat se poate cupla la . Protap automat dotat cu motor electric care functioneaza la priza (2V). Are doua viteze de invartire, accesorii de prinderea carnii pe tepusa.


Vezi mai multe de la Rotisor Protap, conectându-te la Facebook. Protap Express cu rotisare manuala la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria GRATARE CU CARBUNI.


Inchiriere protap pentru berbecut, purcelusi.

Vand aragaz arzatoare, plita gaz, cuptor electric sau gaz, alb sau inox, aprinder. Ultracentral – Sala Palatului-Cismigiu - Inchiriez apartament camere . Cum spune si titlul, vand protap rotisor electric nou, cu motoras pe 12V, se poate manevra si manual. Pachetul contine teava(sulita) inox de 2m, . Protapul pentru curte este ideal pentru a face porc la gratar, miel la.


PROTAP ELECTRIC - Va salut pe toti,Chiar daca toate topicele mele au subiectul principalceaun fonta astazi am fost la un. Cabana Haiducului - Dinteasa Valea Doftanei, Cazare, Inchiriere. La cerere putem asigura produse traditionale Romanesti (cascavele, lapte proaspat, branza, tuica, pastrama, miel pentru protap, etc). Oferim spre inchiriere protap manual pentru vitel sau orice animal intre 60-1kg.


Lemnele si carbunii sunt din partea casei, protap cu motor electric pentru purcel,. Preț de închiriere integrală, pentru întreaga capacitate în cursul săptămânii: . Cuptor electric cu plita vitroceramica AEG, aragaz electric.