luni, 31 octombrie 2016

Magneti draperii

Constructii sere si solarii pentru legume. Producator si distribuitor unic in Europa. Prin productia proprie va putem pune la dispozitie legume pe toata durata anului.

Un exemplu este cel al „Hungry Mothers Organics”, o fermă care produce peşte şi legume într-o seră construită foarte inteligent, astfel încât să . O bucata de teren care iti prisoseste poate oricand deveni utila prin constructia unei sere pentru legume. Mai gasiti constructii sere si constructii solar.


Agronin SRL produce si comercializeaza, din serele proprii din Curtici, Ara legume si flori de sera la ghiveci.

Sera este monobloc (tipul constructiv), cu structură din . Solarii legume si solarii ciuperci sunt solutiile ideale cand dispui de un teren agricol. Va punem la dispozitie produse durabile si rezistente la preturi . Modele de solarii profesionale de gradina la preturi avantajoase si de cea mai buna calitate. Sere Transilvania produce in Romania si distribuie sere modulare, solarii.


Cea mai cunoscuta si mai bogata oferta de solarii de legume si flori din Romania! Solutii Sere si solarii acoperite cu policarbonat, sticla sau folie, irigare picurare, trape ventilare, incalzire, la sol sau hidroponice. Agapie Radu din satul Buda, raionul Călărași – un tînăr de de ani, ambițios și muncitor cu fermitate, pentru care munca și doar ea îi poate . Structura acestor sere este confectionata profil rectangular aluminiu 60aliaj AlMgSiarcadele avand dimensiunea grosimea peretelui Avantajul acestor .

Asa că, revenind la afacerile mici, toti cei care se gandesc la ideea infiintarii unor sere sau solarii in care să cultive legume in sistem ecologic . Cand e vorba de mici afaceri la tara tot mai multi romani se gandesc la cultivarea legumelor in sere si solarii. Construcţia unei sere pentru legume trebuie făcută plecând de la un plan bine conceput care ţină cont de locul va fi poziţionată, materialele . Solariile bio, o afacere la inceput de drum in tara noastra, par sa fie cheia profitului sigur.