vineri, 21 octombrie 2016

Olx canapele extensibile bucuresti

Vand canapea extensibila, din piele artificiala impreuna cu fotolii. Canapea piele extensibila + fotoliu piele Mobexpert. Set canapea extensibila + fotolii + BONUS.

Mobila sufragerie second han coltare, scaune, mese, biblioteci, canapele si.

Set coltar canapea extensibila cu fotolii. Canapea extensibilă imitație piele si fotolii. Husă canapea extensibilă locuri IKEA LYCKSELE Sigilata super PRET ! Canapea colțar extensibil cu șezlong partea dreapta +cub. Canapea extensibila si fotoliu tip coltar.


Alege din 1oferte pentru canapea extensibila. Canapea extensibila - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Vand canapea - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Cautari similare: arcuri canapea, burete canapea, bucuresti canapea, canapea alba, canapea antica, canapea baroc, canapea. Canapea gonflabila extensibila in PAT dublu. Canapele extensibile disponibile la comanda pe orice nuanta sau material. Cum prețul pentru una nouă era de la 6la 34lei, am zis să iau ceva de pe OLX.


Vand coltar cu canapea extensibila tapitat cu catifea, cum este in imagine. Montaj, montare, demontare si reparatii mobila oriunde in Bucuresti poze . Descoperă gama de canapele extensibile IKEA - moi și confortabile, numai bune pentru relaxare. Alege-ți canapeaua extensibilă preferată! Canapea tip coltar, in stare buna, este alcatuita din doua parti din care una este extensibila.


Canapeaua este extensibila, materiallul tapitat este intr-un loc gaurit(se poate observa in poza). Mobila se afla si se poate vedea in bucuresti str.


Coltar Amelia stanga extensibil cu lada 234x138xcm.