luni, 17 octombrie 2016

Bidon apa cu robinet

Bidon apa cu robinet pentru tir,automobile,camion. Canistra cu robinet metalic, capacitate litri, inaltime cm, latime cm, grosime. Rezervor pentru apa, cu robinet, suport metalic si lacat pentru a impiedica .

Bidoane si canistre, material plastic , volum de pana la 3litri. Bidon de apa pliabil de 18L, cu robinet Bidon de apa, pliabil, prevazut cu robinet Capacitate 18L. Rezervor Apa cu Robinet si Dozator de Sapun, Capacitate 30L.


Rezervor Apa cu Robinet , Capacitate 10L.

Echipat cu robinet pentru controlarea debitului de apa. Canistra pentru apa cu robinet cu inchidere litri, canistre , magazin online piese auto noi la cele mai mici preturi. Preturi pentru BUTOAIE , BIDOANE SI NAVETE de la lei. Bidon albastru cu manere si capac litri. Vas Rezervor Bidon Apa lichid parbriz opel astra g. Bidon de inox litri pentru diferite tipuri de lichide.


Dotare: capac tip surub, manere sudate, dop pentru gaura de robinet. L, cu robinet Bidon de apa, pliabil, prevazut cu robinet si capacitate de 5L.

Aici poti gasi: pahare inscriptionate de diverse tipuri, suport si robinet pentru bidon de 19l, bol ceramic si alte accesorii pentru apa. Robinet apa din material plastic pentru bidoane de apa camioane si remorci. Fiecare tip de bidon este echipat cu un robinet cu simering.


Robinet bidon apa - Robinet apa din material plastic pentru bidoane de apa camioane si remorci. Apa despre care vă vorbesc este ambalată la bidon de litri, iar pe etichetă.


De ce nu beau americanii apa de la robinet, care costă câțiva . Bidon litri cu robinet si dus litri cu para. Trebuie doar avuta grija cantitatea de apa pusa in el.


Accesorii si Instrumente militarie Lei - Bidon pentru apa cu racitor si robinet - Accesorii si Instrumente militarie.