miercuri, 19 octombrie 2016

Sina perdea electrica

Goelst sunt disponibile în categorii: Şine pentru perdele operate manual, prin şnur, perdele electrice, jaluzele romane şi draperii panou. Motorul de permite actionarea unei perdele de kg pe o sina de maxim m, iar varianta de permite kg pe sina de maxim m. Instaleaza perdele automate si conecteaza-ti casa!

Somfy îţi motorizează draperiile cu o opţiune pentru perdele electrice. Se poate actiona atat prin telecomanda inclusa in pachet, cat si prin programarea sinei cu ajutorul unui.


Sistem electric,decoratiuni,perdele,draperii,accesorii,sisteme de prindere. Preturi pentru GALERII, SINE, SISTEME, INELE, CAPETE de la lei.

La Dedeman puteti alege oricare din cele 2produse din categoria SINA PVC SI ACCESORII. AnnaDesign-design interior, Perdele, draperiile, galeriile sau sinele electrice cu telecomanda sint elemente importante in designul interiorului Dvs. AnnaDesign-design interior, Perdele, draperiile, galeriile sau sinele electrice cu.


Sistemul electric SHUTTLE are un senzor Touch Impulse, care ne permite . Sinele pentru perdele, realizate din PVC de calitate superioara sunt prevazute cu doua canale. Pretul orientativ pentru sinele electrice variaza intre 3si 9de euro.


Firma noastra va poate oferi sisteme electrice Mottura sau Somfy pentru perdele, draperii, zebra, stor roman. Cred ca o sa fac si eu o automatizare la perdele cat de curand.


Flexibilitatea în amenajare - şinele de perdea din aluminiu.

Sine si mecanisme pentru perdele, draperii si storuri LA FEREASTRA ofera productie la comanda. Sina perdea Vidella Acu canale set cu accesorii 300cm.


Sinele 1sunt pentru perdele si draperii cu greutate mica si medie. Aveti vreo idee cum pot sa prind o sina din PVC, pentru perdele, ca cea din imaginea atasata, de tavanul de gips-carton?


Preţurile echipamentelor electrice includ timbrul verde. Daca doriti un articol asemanator cu Sina perdea flexibila alb si bej.