joi, 20 octombrie 2016

Presa brichete paie

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. MASINA brichetat paie - Linie completa (tocator + presa de brichete).


Utilaje agricole si industriale Piese utilaje industriale.

Masina de brichetat paie si alte resturi vegetale si forestiere. Capacitate de productie intre si 1kg. Masina de brichetat paie AGROLIS + tocator baloti mici dreptunghiulari SZANYI-6AGROLINE 170. Presa brichete biomasa G de la Turtoi A.

ECO HIGH TECH VA OFERA O GAMA VARIATA DE PRESE DE BRICHETAT RUMEGUS SAU PAIE SI RESTURI VEGETALE. AM POSIBILITATEA SA-MI FABRIC SINGUR O PRESA DE BRICHETE SAU . Presa de brichetat paie este destinata gospodariile rurale care isi produc singure combustibil de incalzit obtinut din paie.

Judetul Galati, Piscu - Presa Brichetare Brichete PBU-060-400. Targu Mures : presa brichete 1kg, pret. Presa brichetare brichete din paie si rumegus PBU-070-800. Agricultorii destepti ard paiele in centrale, nu pe camp! Care este capacitatea calorica a brichetelor din paie in comparatie cu alti. La paie de grau, masinile vandute deja de noi produc in medie 100. Lungime maxima tocatura acceptata de masina de brichetat – 2cm.


LEO DESIGN - Utilaje pentru productia de brichete si peleti. Tocator pentru paie, lucerna, coceni etc Pretul nu include.


Utilaje Brichetare Brichete, Peletizare Peleti Paie si Rumegus - presa brichetare rumegus, prese brichetare brichete, brichete rumegus, brichete paie, biomasa. Oferte de la SC ARTHUR CONNECTION SRL si alte firme. Mai gasiti tocatoare lemn si tocatoare deseuri. Paie transformate în brichete pentru încălzire.


Se întâmplă într-o comună din Bihor, unde proiectul a demarat cu ajutorul fondurilor europene. Presa brichetare brichete din paie si rumegus PBU-070-8poza. Presa mecanica brichetat brichete 60mm si peleti mm din paie si rumegus poze . Presa mecanica brichetat, presa brichete paie, presa brichete rumegus, presa brichetat, presa brichetare, brichete paie, brichete rumegus, presa mecanica .