luni, 10 octombrie 2016

Plantatie de mure video

La cules de mure in plantatia de mure a familiei Chitu din localitatea Cocorastii Mislii jud. Rating is available when the video has been rented.


Prima recolta de mure din mica mea plantatie de muri, anul trei, soiul Thornfre.

Infiintarea unei plantatii de mur este profitabila, dar nu la indemana. Infiintare plantatie mur - pasii de urmat.


VIDEO Ponta ii transmite un mesaj lui Iohannis de la Targu Jiu: Pe . Drumul a fost unul anevoios, insa, cu perseverenta, a descoperit secretele unei plantatii productive de mure.

Doriti sa aflati mai multe secrete despre mur si plantare? Am văzut însă la cineva în portbagaj niște mure uriașe, așa cum fac și. Pentru cei interesați să înființeze o plantație de mur, fermierul din . Detinem una dintre cele mai moderne plantatii de mur din Romania, realizata la ultimele standarde de cultivare a acestui arbust fructifer. A început o afacere cu mure datorită soacrei sale.


Un agricultor din Cobâlea câştigă bani ca în Europa din afacerea sa. Este primul cultivator din România care a adus din Belgia butaşi de mur altoit şi a creat, în urmă cu ani, între dealurile prahovene o plantaţie . Am ajuns pentru a doua oară la cultivatorul de mure Ion Vasile Moraru din Cosminele, Prahova. Articol postat in categoria: REPORTAJ, VIDEO. O plantație de mure ajunge la maturitate abia după patru ani de la plantare, însă.


Zile de vis într-o plantaţie de mure altoite. Un prahovean şi-a tras lângă casă cea mai mare plantaţie cu mure din ţară. Anul ăsta, din 25de metri pătraţi a scos tone de fruct. Descoperiti cum sa va infiintati propria cultura de mure, dar si secretele care stau la baza succesului unei plantatii de mure!


Au trecut mai bine de doi ani de la înfiinţarea celei mai însemnate plantaţii de mur, zmeur şi coacăz din judeţul nostru, în satul Plevna din . Plantarea butasilor de mur si a drajonilor de zmeura se face toamna si. Daca in zona in care aveti plantatia exista boli si insecte daunatoare . Idei de afaceri cu fructele inimii Plantaţiile de arbuşti fructiferi au început să „migreze” din pădurile nemţene spre fermele agricole.