marți, 4 octombrie 2016

Gravare pahare

Gravura laser pe pahar - Pretul afisat este pentru gravarea unui pahar. Pretul pentru gravarea a doua pahare este de Lei iar pentru gravarea a. Un portofoliu de peste 30pahare gravate manual!

Pahare de sampanie gravate manual cu diferite modele . Din cristal sau sticla, paharele personalizate pentru nunta pot fi atat pentru miri, cat si pentru parinti si nasi. Sunt multe evenimente speciale la care ai nevoie de pahare personalizate.


Cumpara o sticla de vin bun, vino cu ea la Gravat.

Paharele gravate pentru miri au devenit in ultima vreme un must pentru evenimentele de gen! Pretul afisat corespunde unui set compus din . Gravură laser Iaşi Gravura laser Iaşi este una din cele mai înalte.


Personalizăm pahare de sticlă cu diferite modele, imagini sau texte pentru . Va oferim personalizarea prin gravare a paharelor de sampanie pe care le-ati ales pentru nunta dvs! Se pot obtine efecte deosebite prin gravarea produselor din ceramica sticla sau piatra.


Personalizam prin gravare, paharele pt miri cu numele sau initialele lor, . Gravarea paharelor pentru orice ocazie: nunti, logodne, botezuri, zile de nastere, etc. Fa o surpriza celor dragi cu pahare unicate, personalizate.

Modele gravura pahare; Pahar decorat nunta fundita ivoire. Pret Ron (set buc); Pahar decorat si gravate. Personalizare pahare, scrumiere, cani, orice model de sticla. Pentru comenzi mari acceptam si paharele clientilor. Pahare din cristal gravate cu mesajul dorit alaturi de imagine. Cumpara online cadouri handmade din orice oras.


Alege dintre sute de pahare miri, accesorii par, accesorii vestimentare si alte produse unicat, lucrate manual. Digi Center SRL realizeaza gravura laser in Bucuresti pe urmatoarele materiale: lemn, sticla, marmura, piele, carton etc.


Pahare din cristal de Bohemia gravate: un cadou pentru Ziua Indragostilor, pentru o pereche de miri, un cuplu de indragostiti. Puteti descarca un catalog PDF cu modelele disponibile pentru gravura pe pahare de nunta: descarca catalog.