luni, 20 iunie 2016

Vila rustic 2 mai

Contact direct cu proprietarul, preturi mici. Recenzii ale turistilor care au fost cazati la Vila Rustic Mai.


Vila este situata in statiunea Mai la aproximativ 1metri de plaja, cu intrare de pe strada principala.

Poze, dotari, tarife si telefoane proprietari actualizate pe 2016. Vila este amplasata in statiunea Mai la aproximativ 1metri de plaja, cu intrare de pe strada principala.


Vila Rustic este la 100m de plaja, camere la preturi mici in Mai.

This Pin was discovered by Alexandra Filotti. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. La km este un restaurant, iar cel mai apropiat supermarket este la.


Pensiunea Rustica a întâmpinat clienții Booking.

Pensiunea Rustic Ana - Oferte Cazare Ranca. Pensiunea Rustic Ana este amplasata la o distanta ce are in jur de Km de fermecatoarea. Pensiunea Rustic Eforie Sud - descriere, imagini, telefon, pareri: 07231 075935. Adresa, numar de telefon si rezervari Vila Rustic; poze si tur virtual.


Pensiunea Casa Margo stele este situata pe strada principala, la iesirea din localitatea Mai spre Vama Veche. Masa poate fi servita si pe terasa in aer liber amenajata rustic si frumos luminata in timpul noptii. Cu ambient si peisaj rustic, un loc linistit si primitor, pensiunea ofera cazare in camere duble, 1. Pensiunea Rustic House, compusă din două cabane, vă oferă cazare in.


Cabana are o capacitate de maxim persoane și este potrivită pentru grupuri mai . PENSIUNEA VILA RUSTICA - Cazare Albac O pensiune situata în apropiere de centrul comunei.