vineri, 24 iunie 2016

Globuri de craciun handmade

Globuri si decoratiuni pentru bradul de Craciun realizate handmade by Simona Man. Globuri facute din pahare cu picior si lumanari.


Decoratiuni pentru Craciun - Idei originale pentru globuri handmade.

Stateam zilele trecute si ma gandeam cat de repede a trecut anul acesta. Cele mai frumoase decoratiuni de Craciun, handmade (16). Afla cum poti sa creezi globuri de Craciun personalizate!


Iata de ce ai nevoie si ce modele de globuri de Craciun handmade poti sa realizezi!

Cât mai e timp, revin la un post mai vechi, în care, din lipsă de alternative, încercam să vă povestesc cum faceți globuri de hârtie. Folositi origami, pentru a va impodobi traditionalul brad de Craciun cu frumoase decoratiuni handmade! Decoratiunile nu costa nimic, doar timp .

Globuri de craciun din sticla handmade pentru bra decoratiuni de craciun, globuri sticla uincate ornamente de craciun deosebite. Decoratiuni handmade pentru Bradul de Craciun! Lucrurile minunate se nasc din dragoste pentru frumos, din dragoste pentru oameni.


Cand creezi ceva esti de doua ori fericit: o data pentru tine . Intră în atmosfera magică de Crăciun cu decorațiuni de polistiren. Tagged: cadou, cadou de craciun, decoratiuni de craciun, glob handmade, globuri handmade, idei . Aceste globuri din hârtie arată frumos și agățate în bradul de Crăciun, dar și pentru a-ți decora camera. Vine Crăciunul şi ai vrea să dai o notă personală decoraţiunilor?


Vezi cum să-ţi faci singură globuri DIY la tine acasă, din materiale aflate la . Ca anul acesta pot picta si trebuie sa pictez si eu globuri de Craciun. Stiam exact ce cautagloburi din sticla, de cm diametru, rezistente si elegante, daca .