marți, 7 iunie 2016

Palmieri in ghiveci

Palmieri: originari din zonele tropicale, atacati in general de paduchii. Sunt 5-palmieri(pui) in acelasi ghiveci si cred ca ar trebui sa fie doar . Boli palmieri si daunatori, moduri de tratare, informatii despre palmier,.

In ghiveci, poate sa ajunga pana la doi metri inaltime, crescand intr-un . Dacă aveţi spaţiu mare pe care nu ştiţi cu ce plante să-l încărcaţi, îndreptaţi-vă atenţia spre palmieri. La palmieri, cauza poate fi adaosul de calcar (var) in amestecul de pamant din ghiveci. O alta cauza a lipsei de nitrogen poate fi calitatea proasta a pamantului, .

Foloseste ghivece cu scurgere si incearca sa nu le pui prea multa apa. De fapt, multi palmieri cresc cel mai bine in sol usor nisipos, cu scurgere . Viziteaza sectiunea Magazin Online si Servicii pentru a afla totul despre pagina Palmieri naturali.


Arta Gradinilor este o firma de amenajari gradini verticale, . Curmalele sunt fructe delicioase, iar din semințele lor puteți obține foarte ușor palmieri-curmali pentru ghiveci. CURMALUL-Phoenix Palmier: Ingrijire, Inmultire (seminte de palmieri),. Etichete: Cumalul, palmier, palmier de ghiveci, palmier de interior, .