marți, 28 iunie 2016

Saltele cu arcuri

La JYSK veţi descoperi întotdeauna o ofertă excelentă de saltele cu arcuri. Vă oferim o gamă variată de saltele cu arcuri la preţuri mici. Saltele relaxa cu arcuri la cel mai bun pret.

Comanda online saltele cu arcuri de la Somproduct, de la pretul de 35lei. Posibilitate de plata in rate fara dobanda. Alege dintr-o gamă variată de saltele confortabile şi rezistente.


Acestea oferă susţinere şi tu te vei bucura de un somn odihnitor pe tot parcursul nopţii.

Mobexpert saltea arcuri 160x200cm alb Becky Livrare rapidă din. Mobexpert saltea cu arcuri 160x2cm cu suprasaltea alb Premier hard Livrare rapidă din . Saltele cu arcuri in peste modele la orice dimensiune.


Saltea Arcuri Tip Relaxa, oferim modele de saltele cu arcuri tip relaxa, cu preturi de la 2de lei, direct de la producator. Inaltime saltea: cm; Grad Fermitate: Semi-Tare; Saltea Arcuri Pocket. Saltea Prestige Elegant Ortopedica 65x1cm, cu arcuri, inaltime cm. Saltea Viscotex Superortopedica 60x1cm, cu arcuri, inaltime cm.


Pentru un somn odihnitor si dimineti fericite, alege-ti Salteaua de la eMAG. Saltele de pat din latex, pe arcuri sau cu spuma la preturi avantajoase.