luni, 20 iunie 2016

Plantare tuia distanta

Inainte de a purcede la cumpararea unor conifere decorative, trebuie sa va realizati doua lucruri importante: 1) Plantarea nu inseamna . La ce distanta le-ai plantat una de alta, pentru ca au nevoie de cel . In orice perioada plantarea trebuie sa fie urmata de udari serioase timp.

Pentru un gard viu plantat corect, irigarea arbustilor de tuia sau cupressocyparis este singura conditie pentru a-i avea in buna stare si de a profita mai tarziu . După ce este plantat în teren trebuie să se acorde o atenţie. Pentru a va asigura ca plantele vor forma un gard viu si vor crea acel spatiu de intimitate, arbustii de tuia nu ar trebui plantati la distanta mai . Plantare si ingrijire plante ornamentale rasinoase(conifere).

Manipulati cu grija plantele pentru ca pamantul din balot sa ramana pe cat posibil atasat de .

Tuia de Canada sau Tuia occidentalis (Thuja occidentalis): Gard viu de tuia, Ingrijire, Inmultire, plantare, taiere -tundere, columna, smarag . Plantarea tuia Plantarea si intretinerea tuia Motto: daca sunteti in. Se planteaza intr-un pamant bogat, moale, profund si foarte bine drenat. Planteaza apoi tuia si acopera cu un amestec de compost si pamant dupa care uzi planta imediat.


Dupa plantare, este indicat sa uzi tuia . Plantele din ghivece pot fi plantate în grădină în orice perioadă a anului, excepţie face perioada geroasă când. Distanţa minimă de plantare este de: 6-m. Tuia (Thuja) este un arbust decorativ originar din sud-estul Americii de Nord.


Am Thuja (cam 80m inaltime) plantati la distanta de aprox 2 . Au fost plantati cu radacina si pamantul lor din saculetul de plasa. Nu retin bine daca tuia occidentalis sau smaragd. De la distanta nu par sa fie compromisi bradutii. Personal nu am incercat la tuia ci la Juniperus virginiana, si a mers foarte bine.


Sfaturi practice despre gardurile vii - tipuri de plante, plantarea unui gard viu,. De exemplu, pentru un gard viu format din exemplare de tuia care .