marți, 7 iunie 2016

Amenajari locuri de joaca exterior

Amenajari locuri de joaca pentru copii si parcuri de distractii. Alegeti doar elementele pe care le doriti in componenta parcului.


Importator, montator si distribuitor de echipamente destinate parcurilor de distractii, spatiilor publice sau private, interioare sau exterioare.

DFS Center Grup specializata in proiectare si amenajari spatii si locuri de joaca pentru copii, amenajari de parcuri. Echipamente de joaca pentru copii, Amenajari Parcuri, locuri de joaca, amenajari.


Cei mai importanti producatori de echipamente destinate spatiilor de joaca, cum ar fi: tobogane. Meniu Dupex SRL - Tobogane si Spatii de Joaca.

Loc de joaca pentru copii Skip Hop Arch Activity Gym, nou, SUA. OFERTA Loc de joaca copii cu Tobogan, Casuta, Tunel, Noi. Sisteme de joaca de exterior pentru zonele rezidentiale, locuri de joaca, gradinite, scoli, spatiilor publice, parcuri, organizari de evenimente, botezuri, . Tiroliana profesionala poate fi utilizat in locurile de joaca publice, atat la interior cat si la exterior. Panta intre cele structuri trebuie sa fie de minim 7-.


Jucarii exterior - preturi speciale: Casute exterior, tobogane, balansoare, spatii joaca, gonflabile, jucarii exterior ieftine. Sorteaza dupa: Reducere, Descriere, Pret . O copilarie fericita este presarata cu multe momente de joaca.


Amenajam locuri de joaca de interior, modulare, pereti de catarare, tiroliana, carusele si electrice de interior, paviment, elemente plastic si softplay.

Echipamente pentru locuri de joaca si aparate fitness pentru exterior. De asemenea echipamentele si lucrarile de amenajare a spatiului de joaca respecta . Pentru realizarea unor locuri de joaca deosebite si personalizate conform.


Firma noastra si-a propus sa aduca zambetul pe chipul tuturor, de la mic la mare, oferind in acest sens amenajari spatii pentru copii cat si dotari . Producţie şi amenajare locuri de joacă şi mobilier urban, amenajare spaţii verzi şi producţie împletituri răchită. Echipamente de joaca pentru interior si exterior.


Loc de joaca - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.