miercuri, 29 iunie 2016

Picioare metalice birou pret

Va oferim picioare metalice pentre birou, picioare pentru mese, picioare. Ansamblu birouri cu blat profilat si picioare metalice 221x125x72cm.


Birou cu blat in gr capat rotunjit si picioare metalice.

Producator de picioare metalice pentru mobiler de birou. Picior nivelare reglabile cu imbus ( negru sau gri ) : - pe stoc.


Picior rotund metalic ( diametru mm ). Birou cu picioare metalice reglabile pe inaltime.

Picioare masa din categoria Picioare si alte accesorii de mobila si mobilier. Descoperiti picioare metalice la preturi reduse (produse). Alege din oferte pentru picioare birou pret.


Picioare birou pret - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Folosind sistemele de structuri metalice impreuna cu accesoriile Voga se pot realiza o gama foarte diversificata de birouri si structuri destinate mobilierului scolar, mobilierului pentru birouri, mobilierului . Set de picioare birou Expert cu intaritura prevazuta cu coltare pentru agatat cabluri si gauri in.


Pretul este pentru un set (picioare si o intaritura metalica). Picior birou Madsen extensibil din otel (antracit) H720.

GODVIN picior, alb Lăţime: cm Adâncime: cm Înălțime: cm. Familia VIKA este ideală atât pentru pentru birouri, cât şi pentru luat masa sau hobby-uri.


Sunteti aici: Home Accesorii mobila Picioare si rotile. Bucatarie Ana Bucatarie Ana Cerere de pret. Picioare metalice birou Fort executate din tabla de otel vopstita in camp electrostatic.


Pretul afisat este pe set (picioare pentru un birou). Birou cu structura metalica import Italia, blat drept.