miercuri, 8 iunie 2016

Anunturi femeie curatenie

Text: menajera, menajere, femeie curatenie, femeie servici, femeie serviciu, menaj. Anunturi gratuite Locuri de munca oferte curatenie, menaj din Romania si strainatate.


Anunt Cautam femeie pentru menaj in apartament.

Anunturi gratuite pe publicu menajera sau femeie de serviciu pentru curatenie la domiciliu. Publica rapid aici anuntul tau fara inregistrare pentru o vizibilitate online maxima sau cauta anuntul dorit.


Anunturi angajare menajera pentru servicii curatenie in Bucuresti.

Firma de curatenie cu sediul in UK cauta cuplu pentru domestic cleaning in UK. Cerite: cazier, masina si engleza nivel mediu. Anunt Companie Introdus; Femeie pentru curatenie.


SC PERSONAL INTER AVANT SRL 2016-06-03; Femeie de servici Mezeluri Matis . PERSONAL CURATENIE birouri Bucuresti (firma curatenie), zona Aurel Vlaicu. CONTRACT munca, salariu bun, bonuri masa, . Anunturi Locuri de munca oferte curatenie, menaj din Romania si toata.


Anunt ANGAJEZ personal, femei si barbati, la spalatorie lenjerie hoteliera, atat cu . Locuri de munca gratuite, Bucuresti, Femeie pentru curatenie.

Detalii pentru anuntul Angajam Urgent Femeie Curatenie Angajam:. Publica anunturi Oferte de Serviciu in ziarul Adevarul. Anunturi locuri de munca pentru romani in UK. Companie din londra angajeaza femei si barbati pentru curatenie in case private.


Am contactat si eu printr-o cunostinta o tanti dintr-asta mai mult pentru calcat camasi dar si ptr curatenie si mi-a cerut un 1RON per vizita. Timisoara Anunturi din categoria Timis Locuri de munca Timis Curatenie si menaj Timis in.


Anunturi din categoria Anunturi Bucuresti Locuri de munca Curatenie si. Bucuresti : Firma de curatenie angajam femeie de serviciu pentru curatenie scari de .