marți, 7 iunie 2016

Trepte lemn scara interioara

Reconditionez scari lemn masiv,fag,stejar,montaj trepte,contratrepte. Preturi pentru ELEMENTE SCARI LEMN de la lei. Scari interioare lemn masiv - artisticfloors.

Schimbati modul in care arata scara interioara din beton prin placarea treptelor cu lemn. Puteti obtine un efect foarte interesant ce infrumuseteaza aspectul scarii . Vino la Brico Depot si alege produsele tale preferate din categoria Trepte şi contra-trepte.


Lemn şi tâmplărieScăriTrepte şi contra-trepte.

O GAMA ESENTIALA DE PRODUSE PENTRU LEMN SI TAMPLARIE, IN STOC. Treaptă din panou de brad lamelar; Destinat placării scărilor de interior din beton. Daca aveti o scara din beton construita pentru a finaliza scara treubuie sa o placati cu trepte si contratrepte. Scara dupa placarea treptelor cu lemn capata o cu . Pretul scarii interioare se calculeaza in functie de dimensiunea scarii, de numarul de trepte estimat, de materialul folosit cat si de complexitatea scarii.


Compania AGATEX Timisoara este o societate comerciala pe actiuni, cu capital privat, specializata in productia si comercializarea articolelor din lemn, metal si . Trepte pentru scara din lemn uscat si tratat de stejar masiv cu grosimea de mm.