joi, 16 iunie 2016

Model scara interioara casa

Din cele peste 1de imagini inspiraționale cu scări de interior postate. De multe ori o casa are ca element central acele “scari interioare” si dincolo de functionalitate acestea este bine sa aiba un design care sa puna . Citește si: Cum funcţionează o casă cu depozit pasiv anual de căldură.

Andrei Samoil pentru casa din Uliești, iar dacă este în proximitatea sau. Locul de sub scara interioară amenajat ca o vinotecă (mini cramă) . Poze Scari - scara-interior-model-autoportant.


Inspirati-va din aceste proiecte de casa cu scara interioara, aceasta zona de tranzit in diverse forme.

Aceste scari interioare pentru case aduc un plus de forma si de caracter. Casele cu scari interioare pot avea un design spectaculos, astfel incat sa devina un element cheie in decorarea intregii case.


Iată câteva modele de scări interioare dintre cele mai diferite, elegante, moderne, în combinații originale, pentru spații mici și zone cu deschideri ample. Scara joaca un rol tot mai important la proiectarea unei case. Astazi am ales de modele uimitoare de scara care sa te inspire pentru casa ta ! Scari interioare – articole despre scarile interioare din lemn, metalice (fier forjat), beton, etc. Misiunea Casa – secretul amenajarilor de calitate.


Intr-o casa cu etaj este clar ca veti avea nevoie de scari interioare. Si cum sa faceti ca modelul pe care il alegeti sa fie .

Acest model de scara din sticla si otel ilustreaza cel mai bine conceptul de design. Alegerea modelului potrivit pentru scara interioara este o decizie importanta si trebuie luata in primele stadii ale proiectarii casei.


Scarile sunt printre cele mai vechi elemente din istoria arhitecturii – desi este greu de precizat momentul exact in care au aparut, se estimeaza . Scara este un element foarte important în proiectarea, funcţionarea şi designul casei şi de aceea sunt multe lucruri de care trebuie să se ţină . Proiecte case mici,Modele case mici,Planuri case mici.