miercuri, 29 iunie 2016

Soiuri de trandafiri rosii

Trandafirul de dulceata (Rosa centifolia). Printre soiurile ornamentale le enumeram pe : Blanche Moreau- . Grupa trandafirilor pentru parcuri şi peisaje 1.

Trandafirul de dulceaţă (Rosa centifolia L.) Decorează prin florile roşii, roz sau albe involte . Fie că este vorba despre trandafirii de grădină sau de cei din care se poate prepara aromata dulceață, alegerea soiului de roze este o sarcină . Iată care sunt cele mai căutate soiuri de trandafiri care înfloresc tot anul. Trandafiri remontanti - cuprind soiuri cu flori mari si inalte, albe, roz si rosii.

Trandafirul de Provence (R. gallica L.) – foto 4. Mie una, trandafirul mi se pare o floare romantică. Ceea ce îl face căutat este faptul că are sute de soiuri din care grădinarii împătimiți pot . Clasa trandafirilor miniatur grupeza soiuri evident de talie mica, max. Trandafirii sunt cu siguranta regii gradinii si sunt indispensabili pentru un decor.


Sunt usor de cultivat, gama coloristica este vasta, iar in functie de soiuri, au . Exista multe soiuri de trandafiri de dulceata. Trandafirii de dulceata sunt albi, roz, rosii, galbeni si bicolori (galben cu rosu).


Se ştie că pe plan mondial se fac eforturi considerabile de salvare a soiurilor şi speciilor rare, periclitate,.

Trandafirul este poate prima optiune atunci cand cumparam flori persoanei dragi. Cel de culoare rosie simbolizeaza dragostea sincera si . Trandafirii sunt bine cunoscuti ca arbusti ce decoreaza parcurile si gradinile de. Super Star, Baccara, Gloria Romei, Rouge Meilland etc.


Trandafirul de Provence) este printre cele mai vechi specii luate în cultură, şi de la care s-au obţinut numeroase soiuri. Trandafirii roşii conduc în preferinţele florale ale românilor, cu o. In centrul rosarium-ului se gasesc soiurile de trandafiri nobili iar in zonele periferice.


Paul`s Scarlet Climber si Crimson Rambler, cu flori de culoare rosie). Daca te-ai hotarat sa iti transformi curtea casei intr-o adevarata gradina de vis, plina cu cele mai atragatoare soiuri de trandafiri noi iti oferim sfaturi utile cu .