miercuri, 20 mai 2015

Tavi inox horeca

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Cuve vaschete inox alimentar cu dimensiuni gastronorm.

Echipamente HoReCa ce iti garanteaza succesul – fantana ciocolata. Accesorii si echipamente HoReCa - bucatarii profesionale restaurante,.

Tavi gastronorm ideale pentru orice bucatarie. Gastromarket furnizor echipamente si accesorii horeca va pune la dispozitie o gama variata de tavi inox, cuve . Tavi gastronorm, Horeca, Bucatarii Profesionale, wwwamenajarihoreca.


Bilancia comercializeaza echipamente Horeca pentru restaurante si hoteluri, utilaje. Echipamente pentru bucatarii profesionale HORECA- utilaje si ustensile pentru hoteluri, restaurante, catering, fast foo. Pretul afisat nu este real pret in functie de dimensiune Tavi inox alimentar orice model si.


Anunțurile utilizatorului Cumpar utilaje Horeca Valy Horeca. Tacamuri de inox, pahare, vesela de portelan, oale, cratite, tigai, cutite, cuve si containere gastronorm, containere izoterme pentru transport etc. Suppliers Magazin HoReCa - Magazin online cu echipamente, produse, accesorii de la mai multi furnizori pentru dotarea. ECHIPAMENTE PENTRU HORECA ŞI INDUSTRIA ALIMENTARA, CU DISCOUNT!


Scurta istorie: Sistemul de tavi GASTRONORM a fost infiintat in Elvetia in anul . Wok din inox cu baza semisferica fara capac. Manerele reci din tuburi de inox pentru evitarea transferului de caldura.