marți, 12 mai 2015

Muscat de poloskei

Muscat de Poloskei - Soi de struguri de masa si vin cu rezistenta - la boli: Descriere, Cultivare, Recoltare, Productivitate, Boli-Daunatori, POZE. Muscat de Poloskei este un soi de vita de vie care face parte din familia Vitaceae din categoria alba de masa, originar din Ungaria.


BUTASI VITA DE VIE - SOI MUSCAT DE POLOSKEI - SOI REZISTENT disponibil la 4Garden.

Cumpara BUTASI VITA DE VIE - SOI MUSCAT DE POLOSKEI . BUTASI VITA DE VIE - SOI MUSCAT DE POLOSKEI - SOI REZISTENT foto. Portaltoi: Kober 5BB Disponibilitate: Momentan indisponibil.


Soiuri rezistente-MUSCAT DE POLOSKEI: SOI REZISTENT CU CARACTER MIXT MASA-VIN.

Este un soi de vigoare mare, cu corzi lungi. Ciorchina este mare cu boabe rare, verde-albicioase, uşor acidulate, cu aromă placută de muscat.


Nu prea trebuie stropit, este rezistent faţă de făinare. Ungaria, în 198 sub numele de Pölöskei Muskotaly, de. Reform, Reflex, Andrevit, Admira, Muscat de Poloskei, Brumariu, Radames, . Fiziologie: Este un soi de vigoare mare, cu corzi lungi. Frunzele sunt mari, lucioase, de culoare verde inchis.


Strugurii sunt mari (4g), cu boabele dispuse rar . Fructele se maturează la mijloc de septembrie, nu este sensibil la micoze.

Boabele sunt alb-verzui, brumate, alungite, cărnoase, cu gust uşor de muscat. Lipsa unei descrieri privind acest rezultat este cauzată de fișierul robots. Soi productiv , nu este pretentios la sol ,rezistent la daunatori nu putrezeste, rezistent la tranport struguri mijlocii 2gr. MUSCAR DE POLOSKEI ca la cimbrud scrie ca este rezistent la ger. Denumire Latina: Vitis vinifera Muscat de Poloskei.


Perla de Csaba, Victoria, Cardinal, Muscat Kozmapalne, Muscat Poloskei, Rizomat, Angela, Melinda, Italia, Chasselas Rosu, Chasselas Alb, Perla de Zala, . R-a fost omologat in 19sub denumirea de Muskat de Poloskei. Boabele gălbui, pruneite au pulpa cărnoasă, pietroasă cu gust foarte dulce, aromat. Nu este sensibil la ger, putrezire şi micoze, . Vand butasi vita de vie si pomi altoiti, Butasi vita de vie, butasi vita de vie, BUTASI VITA DE VIE, Butasi de vita de vie Muscat de Hamburg, Butasi vita de vie, .