joi, 21 mai 2015

Scule de mana draper

Grebo 20SRL furnizor de scule de mana din gama UNIOR,YATO,BETA,DRAPER cat si de generatoare marca KIPOR si HONDA. SC Auto Tools SRL comercializeaza scule de mana marca DRAPER.

Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese. Peste 30de articole la cele mai bune preţuri. Cea mai mare gamă de scule de mână profesionale pentru auto, instalaţii .

Unior, producator european de scule de mana, este sinoim cu soliditate, inalta calitate, functionalitate si design recunoscute in intrega lume. Nou in oferta Mister Auto - scule si dispozitive Draper.


Draper - scule de mana profesionale si DIY, . Trusa Torx Draper-originala - 2Lei, Scule si echipamente service, Trusa scule auto. Am foarte multe unelte si scule atat de mana cat si electrice sau pneumatice.


Mai exista si BAHCO,STAHLWILLE,SEALEY, OMCN,DRAPER . Am primit un catalog pe hartie cu scule Draper vandute de firma romaneasca. Cele mai multe sunt fabricate in tari cu mana de lucru ieftina iar cele scumpe in . Testere compresie motor benzina, scule service.


Scule de mana, truse de patenti mecanici, VDE, clesti de tevi, clesti de cuie, . Salut, daca aveti nevoie de vreo unealta incepand de la: bituri de surubelnita, patenti, clesti,tubulare,pistoale aer cal aparate de masura, . In 19a inceput colaborarea cu firma DRAPER, producatoare de scule de mana de peste de ani. Mob Ius - Producator de scule de mana profesionale.


Magazin online de scule pentru service auto, construcții, casă şi grădină deţinut de SC iTools Direct SRL, cu sediul in Târgovişte.