miercuri, 20 mai 2015

Tabla de scris cu marker cu stativ

Tabla alba de perete cu linii clasele I – II. Tabla magnetica de scris – emailata SMIT. Oferte produse si servicii: tabla de scris cu marker.

Producatori, distribuitori, furnizori - Melissa Doug - Tabla magnetica si de. Tabla cu marker - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Marker de scris pe tabla magnetica Daco - Flipchart Birotica. DA-VI Tablă magnetică şi de desen cu suport din lemn (DAVI-591ROBENTOYS Tablita pentru scris din lemn cu fete (PSH7631).

Rajztábla, rajzasztal Stativ, masa za risuvane. Cumpara Tabla de scris cu creta sau marker Globo 368cu socotitoare, fete si litere online de la eMAG la pret avantajos. Etichetele sunt construite din lemn si zona de scris este din vopsea vinilica ce imita tabla de scris (tabla scolara), ce poate fi scrisa cu creta obisnuita sau marker . Mi-ar placea sa am o tabla de scris (din aia alba) cu markerul pe care sa imi insir formulele mele cuantice . Tablă verde magnetic pentru scris cu cretă Tabla este dotată cu un suport pentru cretă şi două picioare din lemn ce asigură tabliţei o stabilitate mai bună.