luni, 25 mai 2015

Ce culoare se poarta in bucatarie

Bucătăria a fost și va rămâne inima casei, unde toată lumea se adună. Culorile acestei încăperi trebuie să fie calde, primitoare și îngăduitoare.


Te așteptai să fie acestea culorile anului 20din bucătărie?

Ce se poartă și ce nu se poartă în bucătăria anului 2017. In general oamenii se tem sa foloseasca prea multa culoare in bucatarie si se limiteaza la culori neutre precum gri, maron sau crem. Dupa aceea va puteti gandi si la culoare.


Ce culori se mai poarta pentru bucatarie?

Mai jos am selectat cele mai la moda culori folosite . Alege faianta in functie de culoarea pe care vrei o sa o aiba mobilierul. Buna ziua, am cumparat gresie si faianta pentru bucatarie de culoare maro, genul marmura, dar as vrea sa fac mobila de culoare crem cu . Când vine vorba de culori există câteva reguli simple şi câteva combinaţii de tonuri care nu dau niciodată greş.


Atunci cand alegi culorile pentru bucatarie, fie ca este vorba de mobilier, fie de peretii camerei, trebuie sa ai un plan clar in minte. In ceea ce priveste designul interior si tendintele de culoare pentru mobila bucatarie la comanda in 201 trebuie sa stii ca 20este un an al .