miercuri, 13 mai 2015

Pompa cu tocator pentru canalizare

Pompa submersibila drenaj cu tocator pentru WC fosa hazna GARANTIE ! Pompa apa murdara cu tocator si plutitor ( WC fosa hazna ) GARANTIE ! Pompe de apa uzata cu fecale, pompe submersibile, pompa cu tocator, electropompa submersibila, pret pompa apa uzata, pomparea apei uzate.

Sunt pompe profesionale cu tocător şi se folosesc la transferul apei murdare, către sistemele de canalizare, dar nu numai, printre domeniile ei de aplicare se . DATE TEHNICE POMPE SUBMERSIBILE CU TOCATOR NOCCHI FGT PT APE UZATE Putere electrica nominala: 1. W ( HP); Putere electrica absorbita: . Pompele de ape uzate cu tocător fabricate de ELPUMPS sunt adecvate.

Pompe cu tocator pentru toalete sub cota de canalizare. Aici apa uzata trebuie urcata la nivelul canalizarii cu o pompa cu tocator sau o . Pompa submersibila cu tocator PST 18h1 2m + flotor la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria POMPE . Cumpara Pompa apa uzata tocator cu flotor Bt4877k ELPUMPS online de la. Pompa submersibila pentru ape uzate cu tocator interior brevetat ca si.