joi, 14 mai 2015

Elefantul cu trompa in jos aduce ghinion

Statueta elefantului cu trompa în sus aduce în casă noroc și prosperitate. Statueta elefantului cu trompa în jos provoacă descurajare, melancolie, deprimare și . Set elefanti feng shui cu trompa in jos mici.

Mangaiati trompa Elefantului in fiecare seara si acesta va va aduce feritlitate si noroc de copii. Elefantul cu trompa in jos inseamna ghinion, cu tompa in sus . Elefantul trebuie asezat intotdeauna sus, pe un raft – are nevoie de recunoastere pentru a aduce vesti bune in casa.


Familie de elefanti cu trompa in jos reprezinta, in simbolistica Feng Shui, puterea si devotamentul, sanatatea, fertilitatea si intelepciunea.

Elefantul este un simbol proeminent de putere, fertilitate si inteligenta in multe. Mangaiati trompa Elefantului in fiecare seara inainte de culcare, si va creste.


Pentru a cumpara mai usor produsele noastre faceti click pe poza de mai jos: . Elefantii trebuie sa aiba intotdeuna trompele indreptate in sus , ca si cum. Cele de mesaje de dragoste, de mai jos, vor deveni adevăraţii . Elefantul este un simbol proeminent de putere, fertilitate si inteligenta in multe culturi, inclusiv inChina, India si Africa.


Este un animal respectat si pretuit de foarte . Statuie elefant din bronz handmade - elefant cu trompa, feng shui casa, elefant feng. Elefantul bucuros cu tropa ridicata aduce putere, noroc, viata lunga si.

Niciodata nu trebuie sa tii in casa un elefant cu trompa in jos deoarece acesta va aduce ghinionul asupra ta si a familiei tale.