luni, 25 mai 2015

Program selgros alba iulia

Selgros Alba Iulia Produse alimentare și nealimentare B-dul Republicii nr. Magazinul Selgros din Alba Iulia, care se va inaugura vineri, a fost deschis, miercuri, câteva ore, pentru rude și prieteni ai angajaților.

S-a deschis magazinul Selgros din Alba Iulia! Programul de lucru al magazinului este de luni până duminică, între . Selgros CashCarry România deschide vineri la Alba Iulia a doua sa unitate în format compact, după cea din Târgu Mureș. Selgros CashCarry România anunţă că magazinul de la Alba Iulia va fi construit în format restrâns şi va fi inaugurat la începutul toamnei 2016 .

La Alba Iulia se deschide, din septembrie, un nou hipermarket. Reţeaua Selgros va fi prezentă în oraş cu o unitate în format restrâns, . Alexandru Vla directorul executiv al Selgros România: Sigur că nu ne vom.


Greii din industria de software şi servicii IT continuă să investească şi să . Vizualizaţi broşură Selgros curentă din Alba Iulia, numai pe Ofertolino. Abonaţi-vă acum pentru mai multe oferte de la Selgros în Alba Iulia.