vineri, 15 mai 2015

Stickere fluturi 3d

Fluturasi de efect pe care ii puteti lipi, dezlipi si relipi unde doriti ! Se aplica pe pereti, pe plastic, pe suprafete lucioase si gratie aspectului lor . Fluturasii 3D sunt foarte decorativi atunci cand sunt multicolori sau intr-o singura culoare iar cand sunt fabricati dintr-un material cu efect de .

Fluturii 3D sunt elemente de decor are dau culoare si veselie incaperilor inc are sunt. Fluturi 3D multicolori, colorari, verzi, rosii, galbeni. Modele de stickere cu fluturi disponibile pe stoc la Tapetcenter.


Mai multa culoare si mai multa veselie cu acesti noi fluturasi 3D colorati.

Principalele avantaje ale acestora sunt ca se pot repozitiona si ca se pot aplica atat pe . Sticker perete 3D fluturi (set de bucati). Stikere-Fluturi decorativi cu efect de oglinda.


Combina produsele BeeStick pentru un decor unic si de efect ! Stickere perete Produse Asemanatoare cu: Stickere Fluturi 3D - PRET incepand de la 1Lei. Stickere Fluturi 3D - Lei, Decoratiuni, Stickere perete.


Stickerele decorative WALPLUS se aplica pe pereti, pe plastic, pe suprafete. Ideali pentru un interior sobru, acesti fluturasi 3D va dau frau liber imaginatiei.


Sticker perete flori negre x cm, alb negru, 546.

Sticker decorativ cu fluturi cu dantela, 3 cu pietre, dimensiune:… Disponibilitate: In stoc. Sticker decorativ cu fluturi colorate, 3 dimensiune: 20cm x 20cm. Va oferim ceva foarte special: stickere facute din material PVC auto-adeziv 3D.


Aceste stickere tridimensionale au inaltime, latime si . Sticker 3D fluturi colorati, autoadeziv, pentru obiecte. Cumpara Sticker Fluturi 3 marca Wall Sticker din categoria 3D de la Zambirici.