vineri, 22 mai 2015

Lipici pentru scoici

Daca doriti sa va bucurati de frumusetea si delicatetea scoicilor si dupa. Cercetătorii americani au pus la punct o tehnică simplă, ieftină şi foarte eficace de a lipi aproape toate tipurile de materiale având ca sursă de . Daca suprafata a absorbit primul strat de lipici, se mai aplica inca un strat si apoi inca unul, pana cand nu mai absoarbe.

Dacă ai o fotografie preferată și vrei s-o pui într-o ramă originală, poți confecționa această ramă din scoici. Eu vreau sa lipesc scoici pe panza pictata in ulei.


De cate ori merg la mare strang multe scoici. Apoi am intins lipici cu o pensula pe intreaga suprafata si am lipit .

Cu totii am avut la un moment dat cel putin cateva scoici, aduse din ultimul concediu. ACCESORII DIN SCOICI - Scoicile sunt pur si simplu frumoase.

Din scoici, nisip şi pietricele se pot face suveniruri originale. Aveți nevoie de un borcan, puțină vopsea și lipici.


IC12 Decoraţiuni naturale pentru primăvară şi vară, este un număr util pentru toţi cei pasionaţi de decoraţiunile din materiale naturale şi reciclate, dar şi o . De fiecare dată când suntem pe plajă culegem scoici, melci și pietricele. Le dai cu spray cu lipici pentru ca scoicile să rămână la locul lor.


Trece fiecare scoică prin ață și prinde-o cu câte un nod. Lipici rezistent (sa fie unul care sa tina bine, pentru ca scoicile nu sunt chiar usoare precum hartia); 6. Am creat un colier din scoici naturale folosindu-ma pentru gaurirea lor de o. Materiale: lipici, o suprafata de lemn pe care sa lipiti proiectul, betigase de gratar . Scoici sau alte materiale naturale tari, de pilda oase sau ramurele de copaci.


CE PRODUCE un lipici foarte puternic, rezistent la apă, şi funcţionează asemenea unui. Nu îți trebuie decât un lipici bun și cam atât!


Lipeşti melcii și scoicile pe toată suprafața cutiei și apoi o lași să se usuce.