vineri, 22 mai 2015

Legislatia romaniei pdf

Modificată si completată prin Legea de revizuire a Constitutiei Romaniei nr. Rapoartele pot contine recomandări privind legislatia sau măsuri de altă natură, . Act din Legislatia Romaniei Monitorul Oficial nr.

Legea de revizuire a Constituţiei României. ARTICOLUL - Cetăţenii români în străinătate. Legea penală se aplică infracţiunilor săvârşite pe teritoriul României.


Legea 420de revizuire a Constituţiei României a fost aprobată prin referendumul naţional din 18–19.

Cititi mai jos Constitutia Romaniei pe articole sau descarcati varianta PDF: constitutia romaniei. Modificată şi completată prin Legea de revizuire a Constituţiei României nr. Rapoartele pot conţine recomandări privind legislaţia sau măsuri de altă natură, . Suveranitatea nationala apartine poporului român, care o exercita.


Activitatea Poliiei Române constituie serviciu public specializat şi se realizează în interesul. Prin siguranţa naţională a României se înţelege starea de legalitate,.


Constituie ameninţări la adresa siguranţei naţionale a României următoarele:. Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. I) pentru perioada 1989-201 nu va mai putea fi .

Parlamentul României adoptă prezenta lege. Prezenta lege reglementează participarea persoanelor fizice la activităţile de voluntariat desfăşurate în. României, în măsura în care nu există dispoziţii contrare prevăzute în. Clarificări Standard de Performanţă (PDF, 8KB).


Monitorul Oficial al României, Partea I, până la mai 2014. Statul român recunoaşte valoarea socială activităţilor de voluntariat ca.


Statul român sprijină dezvoltarea voluntariatului prin toate instituţiile sale care . Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. Monumentele istorice care se află pe teritoriul României şi care sunt .