miercuri, 3 decembrie 2014

Retapitare canapele constanta

Retapitare canapele si fotolii din piele, reconditionari canapele din stofa,. Reparatii de tapiterie la domiciliul clientului - CONSTANTA - Telefon: 0732451655.


Pagini similarecanapele, fotolii, holuri, reparatii si reconditionari tapiterie in constanta.

Retapitare canapele - reparatii tapiterie canapele la domiciliu. Stofa tapiterie ,Tapiterii Constanta,Materiale tapiterie ,Stofa mobilier Constanta,Stofe canapele Constanta,Stofe tapiterie canapele,Materiale tapiterie,Stofa . Reparatii canapele, reconditionari canapele si fotolii, reparatii tapiterie canapele si fotolii ,scaune birou , realizate din material .

Lucrari de reparare la domiciliul clientului si de modificare a tapiteriilor textile sau piele ecologica pentru orice tip de canapele paturi coltare fotolii scaune . Reparatii tapiterie la domiciliu Constanta. Reparatii si reconditionari canapele si fotolii.


Reconditionam orice tip de mobilier de la canapele din piele ecologica, piele naturala, stofa, panza, coltare, . Suntem importatori de piele naturala canapele, stofa tapiterie. Livram piele naturala in Constanta, Bucuresti, Pitesti, Brasov, Ploiesti, Cluj, Oradea, Ara .