marți, 16 decembrie 2014

Masa de masaj portabila usoara

Este o masa de masaj pliabila foarte usoara si manevrabila datorita greutati scazute, recomandata pentru deplasarile . MASA MASAJ SECTIUNI PLIABILA SI PORTABILA BASIC. Pat masaj sectiuni - masa masaj - structura Aluminiu -.

Echipament Masaj Produse Asemanatoare cu: Masa pat masaj pliabila portabila - super usoara - doar kg! Dacă te gândești de cumpărare o masa de masaj portabil pentru afacerea. Masa masaj pliabila din lemn 1x cm fara spatar Masa masaj pliabila din.


Masa masaj portabila de la producatori, importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo.

Se poate inchide ca o geanta, deschiderea este rapida si usoara, nu necesita montare, iar datorita greutatii reduse este usor de mutat. Având în vedere că veţi transporta masa de masaj, ocazional sau. Masa plianta de masaj din aluminiu 1x cm Caracteristici tehnice: Masa usoara plianta din Aluminiu. Pat masaj sectiuni -ELORA ULTRA LIGHT. Cel mai usor pat de masaj , masa de masaj - 9. Masa de masaj este tapitata cu un strat de vinil de o calitate foarte buna disponibila in culori.


Instalarea mesei de masaj este extrem de usoara si dureaza . Dotari saloane cosmetica si masaj , mese de masaj profesionale portabile si fixe. Pat masaj, masa masaj, mese masaj, pat cosmetica, masa cosmetica, .

O masa portabila permite terapeutului sa practice sesiuni de masaj atat. Mesele cu cadru din aluminiu sunt solide, dar usoare si suficient de . Scaun de masaj cervical portabil ideal pentru deplasarile la domiciliu clientului.


Ramele stretch sunt foarte usoare si permit afisarea posterului intins in centrul . MASA MASAJ SECTIUNI ALUMINIU PLIABILA SI PORTABILA Structura este din ALUMINIU Sistem de. Masa masaj portabila usoara Acum o zi Preţ4ron. MASA MASAJ SECTIUNI PLIABILA SI PORTABILA ELORA Plus Model: ELORA Plus Pat masaj 2. Masa masaj portabila usoara Acum zile Preţ4ron.


Masaj masaj anticelulitic sau de relaxare si terapeutic.