vineri, 26 decembrie 2014

Unde se repara umbrele in brasov

Anunturi de mica publicitate care contin: reparatii umbrele brasov. Pe peretii atelierului sunt atarnate obiectele aduse la reparat: lampi, umbrele, cazane de.


Accident GRAV în Braşov: Şapte victime după ce un microbuz s-a.

Aristotel in Politica lui a spus de muzica, interval de disonante . Oamenii renunţă să mai repare umbrele stricate. Preferă să le arunce dacă se strică şi să îşi cumpere una nouă. Vi s-a Stricat Umbrela Nicio Problema Reparam orice model de Umbrela - Intreprindere Individuala - Magazinul se Gaseste in Zona Cinema Patria Bulevardul .

Rog pe cei care cunosc ateliere de reparat umbrele in Bucuresti, indiferent zona, sa ma indrume. BRAŞOV; 0724-0088; joi 9:- 14:(Acum Închis). Domeniu de activitate: Reparaţii televizoare.


Umbrele reparatii: umbrele, umbrele reparatii, servicii de reparatii, tipizate, intretinere auto, servicii birou, produse intretinere, reparatii auto, obiecte uz . Rezultate pentru Umbrele ; părerile clienților, prețuri, date de contact,. Fotocopiere, reparare, masini, Articole Menaj, UMBRELE REPARATII, . Acum probabil că va trebui să mă despart de ea, nu am gasit un atelier de reparat umbrele prin zona și sărăcuța este puțin bolnavă, are o . BRAŞOV; 0740-0502; luni 9:- 17:(Acum Închis).


ALEXANDRU VLAHUŢĂ, BRAŞOV, Cod Postal 50039 Jud.

In categoria Servicii, afaceri, echipamente firme pentru orasul Brasov. Intr-o zi a venit o doamna la mine si m-a rugat sa-i repar o papusa. In zilele in care nu are clienti mesterul repara si umbrele.


Intreține, repară sau personalizează produse. Promotionale: - tricouri, sepci, brichete, pixuri, insigne, ceasuri, umbrele,. ISCIR Efectuam de asemenea service , piese de schimb si reparatii de orice . Suport vechi francez pentru umbrele din tabla de alama, suport umbrele fier forjat,.


Pana sa ajunga insa sa confectioneze si sa repare umbrele, Traian Fat. Mi-au venit clienti din Bucuresti, din Ploiesti sau din Brasov, si le-am .