miercuri, 10 decembrie 2014

Vila parc sovata

Cazare sovata, vila parc, pensiune sovata, lacul ursu, medve to, sovata, panzio, hotel sovata, panzio sovata, hotel sovata, szallas szovata. Vila Parc - Sovata Vila Park din statiunea Sovata este situată la cca 1m de Lacul Ursu şi de Baza de Tratament.

Vila are o capacitate de cazare de de . Oferte si sejururi de cazare la Vila Parc din Statiuni Balneare, Romania. Cele mai mici tarife pentru cazare la Vila Parc Sovata.

Rezerva la cele mai bune tarife Vila Parc Sovata doar pe Haisitu. Situatã în Sovata, la marginea pãdurii seculare de fagi a stațiunii, Vila Bica vã oferã locuri de cazare în camere, fiecare având grup sanitar propriu.


Localizare: este situat in centrul statiunii balneoclimaterice Sovata, intr-un loc foarte linistit, la m de soseaua principala, la numai 1m de lacul Ursu. Sovata-Cazare in Sovata: cazari in pensiuni, hoteluri, vile, moteluri din Sovata; Rezervari Online si prin telefon in Sovata: hotel, motel, vila, camping, casa de . Vila Parc Sovata, Date contact Vila Parc, Cazare Sovata Vile, Prezentare completa Vila Parc Sovata, Poze Parc Sovata, Vila Parc sejur 201 Oferte speciale .