marți, 30 decembrie 2014

Equip erbicid pret

Erbicid pentru combaterea buruienilor mono- si dicotiledonate anuale si. Equip prezinta sistemie completa, fiind preluat rapid de buruieni în doua ore de la . Erbicide Equip, flacon Litru Erbicid pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si.

Descriere; Specificatii tehnice; Comentarii; Alerta de pret . Erbicidul Equip combate gramineele si buruienile cu frunza lata anuale si perene din porumb. Molecula activă a erbicidului Equip este foramsulfuron, o substanţă activă din grupa chimică a sulfonilureicelor.


Erbicid pentru pir - Am o suprafata de de ari si dupa ce am.

Dar poate fi si Novapower, Equip, Crew, Kelvin Top, Milagi, Mistral si alte denumiri comerciale. Erbicid pentru porumb Bayer Equip 1L postemergent, oferta de pret 201 oferta de pret Ecoplant Galati. EQUIP, Erbicid pentru combaterea buruienilor mono- si dicotiledonate anuale si . Equip erbicid Producator: Bayer CropScience Substanta activa:. Preturi erbicide pentru porumb promotionale.


Erbicid selectiv aplicat in postemergenta la porumb pentru combaterea buruienilor . Oferte si promotii la Furnizor online: erbicide, insecticide, fungicide, tag erbicid equip pret. Cumpara Erbicid Equip 1L Erbicide pentru culturi agricole in Braila România — de la S. Erbicidele reprezinta varianta cea mai economica si mai sigura pentru controlul buruienilor.

Prezinta sistemie completa, fiind preluat rapid de buruieni in ore de la tratament, . Producatori, distribuitori, furnizori - Erbicid pentru porumb MUSTANG,. EQUIP - erbicid furnizat de firma BAYER CROPSCIENCE. Alegerea erbicidului este in functie de buruienile care sunt in cultura, de fenoza.


Oferta erbicide: # erbicid TITUS df ieftin pretul pe hectar este de lei in acest pret . Oferte ERBICID EQUIP, Erbicide Equip, pe Afacerist. Erbicid pentru combaterea buruienilor mono- si dicotiledonate anuale si perene din culturile de porumb prin tratamente postemergente.