joi, 25 decembrie 2014

Aparat de spalat covoare

Utilaje spalat covoare: masini automate de spalat covoare, storcatoare cu centrifuga. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Aparat de spalat covoare sau mocheta cu greutate redusa si usurinta in manevrare, curata in profunzime covorul sau mocheta cu ajutorul a doi tamburi cu perii .

Descoperiti oferta noastra de Aparate spalare covoare si comandati un Aparat profesional de spalat covorul VCW-0 perfect pentru o curatenie impecabila si . Aparat de spalat covoare, tapiterie si pardoseli Vax All Terrain. Aparat profesional de spalat tapiteria si pete covor Vax VCW 02. Macleca total CATINET Echipamente pentru spalatorii ecologice de covoare medii MASINA AUTOMATA DE DESPRAFUIT, SPALAT SI .

Aparatele de curatat cu inalta presiune Kärcher indeplinesc toate pretentiile si pot fii. Masina pentru curatat covoare de la Kärcher permite curatarea economica,. Aspiratoarele pentru spalat Kärcher sunt ideale pentru curatarea tuturor . Aparat injectie extractie pentru spalat covoare si tapiterii VAX VCW 05.


The Vax Commercial VCW-spray extraction cleaner is the.