joi, 11 decembrie 2014

Microaspersoare

Microaspersoare si accesorii - Microaspersor Aquamaster 2005. Microaspersoarele sunt folosite in sere si solarii pentru o udare fină, pulverizare. Prin ele pot fi aplicate tratamente fitosanitare.

Prima Pagina UNELTE AGRICOLE INSTALATII DE IRIGARE ASPERSOARE MICROASPERSOARE. Modul de udare a florilor de pe alei sau ghivece, arbustilor si copacilor de mici.


Irigarea prin microaspersie este o metodă majoră de micro-irigare prin presiune. Tehnologia avansată de turnare din plastic permite dezvoltarea şi fabricaţ.

Miniaspersie cu microaspersoare pentru sere sau solarii. Asigura o udare uniforma cu o cantitate mica de apa pentru rasaduri, culturi de ceapa, spanac, ridichi, . Adaptor pentru microaspersoare seria XS si SXB adaptabil la orice aspersor din gama Rain Birne foloseste pentru a iriga cu microaspersoare orice zona . Design unic de aspersor tip ciocan SD (super difuzor) pentru o rază mare de acoperire Uniformitate ridicată a distribuţiei, până la m Rezistenţă superioară la . Sistemul de microasperie aparţine modului de udare cu volum redus, făcând posibilă udarea cu o cantitate de apă exactă necesară, . Microaspersie,aspersoare fine,aspersoare ploaie,aspersoare solarii,aspersoare culturi in cimp.


Unealta universala usor de folosit pentru montarea . Materiale pt picurare si microaspersie la Parcuri. Oferte de pret avantajoase pentru Tuburi de picurare, corpuri de udare prin microaspersie si fittingurile .

HomeMagazinSisteme de irigaţiiMicroaspersie şi ceaţă. Cumpara Dispozitiv Gardena pentru montat micro aspersoare si picuratoare finale online de la eMAG la pret avantajos.


Oferte si promotii la Magazin Online Irigatii, tag Microaspersoare. SXB-3SPYK SI XS-360TS-SPYK Microaspersoare cu debit reglabil. APLICATII - Aceste micoaspersoare cu debit reglabil ce uda pecerc complet sunt livrate .