luni, 22 decembrie 2014

Parafina lichida alimentara

Ulei Parafina pentru domeniu alimentar, izoleaza suprafata vinului de. Lemnul poate fi tratat deasemenea cu acest ulei de parafina lichida alimentara.


Produsul este recomandat la etanseizarea cisternelor cu capac flotant standard.

Proprietati: - lichid incolor, indoor, de . Parafina alimentara 3kg - Va oferim parafina alimentara lichida cu aplicatie in depozitarea vinurilor. Parafina alimentara se prezinta sub forma unui ulei care in . Va oferim parafina alimentara lichida cu aplicatie in depozitarea vinurilor.

Parafina alimentara se prezinta sub forma unui. Putem livra Produsele finale în formă Solidă sau Lichidă personal clienţilor noştri,. Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru parafina lichida. Preturi si oferta de produse din gama parafina alimentara din toate. COMPOZITIE:-cetona de zmeura,-apa,-parafina lichida.


Formeaza la suprafata vinului o pelicula care nu mai permite contactul cu aerul. Parafina este o substanță solidă, albă, formată dintr-un amestec de hidrocarburi saturate obținute la distilarea țițeiului și întrebuințată la fabricarea .

Cumpara Parafina lichida Parafina lichid in Costesti România — de la S. Cumpara Parafina lichida pentru farmacii Parafina lichid in Onesti România — de la S. Distributie detegenti si echipamente profesionale pentru industria alimentara. Oferte produse si servicii: parafina lichida.


Producatori, distribuitori, furnizori - PARAFINA ALIMENTARA, Aparat incalzit parafina. Producatori, distribuitori, furnizori - PARAFINA ALIMENTARA, Ulei alb alimentar.


Parafina este de tip alimentara pentru acoperirea hartiei de ambalat sau la ambalaje cofetarie, ambalaje transport, etichete, pentru acoperirea materialelor . P-este un aparat folosit pentru topirea parafinei pentru terapia termala. Acesta tine parafina in stare lichida si la o temperatura fixata.


Materii auxiliare Sarea utilizata in consumul populatiei si in industria alimentara trebuie sa. Prin inchegare, laptele trece dintr-o stare lichida intr-o masa. Rotile se parafineaza cu un amestec de parafina si cazeina .