miercuri, 24 decembrie 2014

Trandafiri de ghiveci taiere

Informatii folositoare despre trandafirii pitici ingrijire,udare,ingrijire si taierea. Totusi, apa nu trebuie sa balteasca in ghiveci deoarece radacinele vor mucegai.


Nu uita însă că trandafirul pitic este o plantă la ghiveci și se.

Chiar îți recomand la un moment dat să aplici o tăiere pentru a stimula . Tăierea se face doar la plantele mature, toamna. Trandafiri pitici potrivite pentru ghiveci. Alegeți cu atenție varietatea de trandafiri pitici .

Trandafiri pitici de Ghiveci - Apartament (Rosa chinensis minima): Ingrijire, Inmultire, Udare, Pastrare iarna, Pamantul, Taierea, POZE. Taierea trandafirilor: primavara si toamna, intretinere trandafir.


Inmultirea soiurilor de trandafiri altoiti, nobili, se face prin butasi si prin altoire. Pentru taieri se foloseste un briceag bine ascutit. Locul ideal pentru un trandafir pitic in ghiveci este pervazul unei ferestre.


Punctul optim de taiere este la cm deasupra coditei unei frunze. Multi dintre posesorii de trandafiri de ghiveci se plang ca, la scurt timp dupa. Puteti controla raspandirea bolii prin ruperea sau taierea partilor vatamate.


Afla acum secrete pentru taierea trandafirilor, doar pe.