luni, 22 decembrie 2014

Principiu de functionare a fierului de calcat

Operația de călcare desface legăturile dintre moleculele lungi ale fibrelor țesăturilor. Fibrele sunt îndreptate datorită greutății fierului de călcat, iar prin răcire . Proiectul Constructia si Functionarea Fierului de Calcat Electric - Mecanica, pentru facultate, uploadat in Biblioteca RegieLive (ID#118244).

Acest tip de fier este denumit in mod frecvent fier de tip cu evaporare. Fibrele sunt îndreptate datorită greutății fierului de . Acestea au fost numite inițial, fier de călcat electric.

Unul ceva mai modern are și termostat, ca să nu deteriorezi hainele pe care le calci, . Accesați Principiul de functionare al calcarii hainelor - Chiar daca fiarele de calcat electrice moderne au fost inventate abia la sfarsitul secolului in SUA . Home De-ale casei Statie de calcat vs fier de calcat. Din punct de vedere constructiv, aparatele electrocasnice cu elemente de încălzire pentru călcat se execută în una din următoarele tipuri : fierul . Pe principiul aerotermei functioneaza si uscatotul de par (pheon-ul), care.


In cazul fierului de calcat curentul electric trece printr-o rezistenta . Fierul funcţionează pe principiul vaporilor de apă.