vineri, 19 decembrie 2014

Frigider auto olx

Frigider si congelator auto waeco ff cu compresor alimentare 24v. Frigider auto Waeco pentru camion sau masina mica. Anunturi Auto, moto si ambarcatiuni - frigider auto.

Frigider auto cu compresor WAECO CoolFreeze CDF-modelul nou 2016 . Frigider-incalzitor-auto-waeco-TC-35-alimentare-12v-24v-220v-L. Frigider auto waeco ff cu compresor, 24v import Germania,str.


Frigider auto schimb cu nokia esau 53xpress music.

Alege din oferte pentru frigider auto. Frigider auto - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Mini frigider de voiaj 6L albastru - Lada frigorifica auto. Frigider auto \ Lada frigorifica 12V 0- Lada frigorifica auto. Alege din oferte pentru frigidere auto.


Frigidere auto - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Firma Electro SupermaX SRL va ofera o gama diversa de frigidere-auto-frigider-camion-lazi frigorifice cu alimentare la 12v-24v-si 2, sau fara alimentare.


Intra pe astea de vanzari taditionale ; Tocmai , OLX, Okazii , etc.

Si eu sunt interesat de aceasta idee,un frigider cu compresor la v,cu. Eu cred ca un volum de 60-litri e mai mult decat decent pentru o (auto)rulota.


Anunturi gratuite online cu frigidere second cu usi sau side by side ieftine. Acest vanzator ofera Livrare cu verificare.


Adica este de acord sa deschizi coletul inainte de a plati pentru acest produs.