marți, 2 decembrie 2014

Monedele tarilor

Această listă de monede după țară cuprinde toate cele 1monede naționale actuale, după țară. Include toate monedele țărilor independente, parțial . Anexa ALista țărilor, a teritoriilor și a monedelor.

Prezenta listă nu reprezintă poziția oficială a instituțiilor europene în ceea ce . Numai Colnect potrivește automat elemente pe care le colecționezi cu elemente pe care . Mai jos sunt listate monedele si bancnotele care le am dubluri si care sunt disponibile pentru schimburi. Lista cu monedele tarilor si teritoriilor.

Denumire scurtă, Capitala, Moneda, Cod moneda, Subdiviziune. Africa de Su Pretoria (ZA1), ran ZAR . Cum fiecare muzeu spune ceva din istoria unei tari si banii soptesc cateva. Toate monedele australiene o au pe Regina Elisabeta a II-a pe . Noile bancnote euro: seria Europa; Autenticitatea bancnotelor şi monedelor euro.


La data de iulie 200 moneda naţională a României, leul, a fost . Lista ţărilor şi capitalelor europene, indicativ rutier, capitala şi moneda naţională, în 2011. Europe countries: alphabetical list with capitals, auto . Dupa anul 19a fost adoptata o noua metoda de calculare a valorii DST, pe baza unui „cos valutar” format din valorile a monede ale tarilor care aveau o .

Potriveşte ţara cu moneda, făcând clic pe ţara corectă.